De geschikte webdesign partner vinden is niet gemakkelijk!

Webdesign is in eerste instantie het vormgeven van websites in het internet, maar de term wordt regelmatig in bredere zin gebruikt. Wij bij Origo Webdesign bouwen de deur naar jouw onderneming.Verschillende types webdesign

Budget websites

Voor veel bedrijven volstaat een verzorgde budgetvriendelijke website zonder te veel poespas. Hiervoor hebben wij de geschikte oplossing. Deze websites zijn opgebouwd uit HTML en gebruiken de hedendaagse technologiën en zien er verbluffend uit.

CMS websites

Websites waarvan het webdesign is gemaakt met toepassing van een achterliggend CMS-systeem (Content Management System). Dit systeem stelt U in staat de website zelf aan te passen, zelf nieuws te posten en je website up-to-date te houden zonder tussenkomst van ons.

All-in webdesign

Een website is niet alleen een paar pagina's op het internet. Het is je visitekaartje naar de buitenwereld. Via verschillende opties (zoals nieuwsbrievensysteem, SEO, login, e-shop, ...) passen we je website aan aan de noden van je bezoekers/klanten.

Responsive webdesign

Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de webdeveloper streeft naar een optimale webervaring voor diverse apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons of tablets). Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.
Al onze websites worden op deze manier gebouwd.

Is jouw website responsive?responsive webdesign limburg


Online marketing & SEO

Een website hebben is één zaak, een veel bezochte website een andere. Zorg ervoor dat je website bezoekers trekt. Via de nodige SEO technieken en copywriting kan die op een passieve manier. De juiste teksten op je website beslissen vaak of je helemaal boven in Google terecht komt of helemaal onderaan. Een professionele copywritter is hiervoor de geschikte persoon. Hij geeft je teksten een vloeiend karakter en verwerkt de geschikte zoekwoorden zodat je website hoger scoort.

Via online marketing gaan we je doelpubliek bepalen en deze groep doelgericht aanspreken door middel van een doordachte webstrategie. Via gerichte reclame op Google, Facebook, Youtube, ... spreken we je doelgroep aan en trekken deze naar jouw website.

Een website bij Origo wordt steeds gebouwd volgens de juiste SEO-technieken. Elke website word steeds aangemeld bij Google en verschillende linkpartners om direct een snelle start te krijgen. (Linkpartners zorgen ervoor dat je website een hogere ranking krijgt)
Enkele voorbeelden van linkpartners: Start.be, Go2.be, 2link, Webdesign Linknet